onsdag den 13. juni 2012

Tepose taske nu med foer

I går gik jeg i gang med at sy foer til tepose tasken. Det var egentlig hurtig gjort, men fik så også mod på at lave nogle lommer til alle mine kort :) Det gik så knap så hurtigt :O) Men det lykkedes, og jeg har netop syet lynlåsen fast, så nu ser det sådan her ud
Jeg syede det fast på lynlåsen med symaskinen først. Blev enig med mig selv om, at jeg nok ikke ville kunne få det til at se ordentlig ud, hvis jeg skulle sy det fast i hånden bagefter :O)
Jeg er blevet ret glad for resultatet, især til at det er første gang jeg har prøvet at sy taske foer :) Er sikker på at det bliver min ny pung - der er jo også lige plads til mobil og nøgler...

7 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet godt:-) Syede du det bare fast i lynlåsen og så syede du lynlåsen i bagefter, som hvis det havde være uden foer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er også godt tilfreds :) Jep det gjorde jeg. En tur igennem symaskinen først, og derefter syede jeg lynlåsen fast som jeg plejer. Det var egentlig meget nemmere end jeg troede, selvom det tog lidt tid :O)

   Slet
 2. Wow hvor er den blevet flot. Fint at du også fik lavet lommer til kort. Super fin at bruge som pung, tror jeg. Jeg har lige lavet en lille pung til min svigerdatter. Hun sagde, den bare skulle være til kort. Overvejer nu om jeg skal sy noget foer i. Jeg mangler nemlig stadig at sy lynlås i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg da helt sikkert du skal ;O) Der er i hvert fald styr på dem når de sidder i lommer :)

   Slet
 3. Hvor er den bare blevet flot og rigtig dejligt med lommer i så der kan være lidt styr på kortene.
  Laver du sådan nogle små punge der kun lige kan være et par kort i? Sådan en kunne jeg nemlig godt bruge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) ja jeg laver dem i alle størrelser :) er det nogle bestemte farver du tænker på? :)

   Slet
  2. Nej farven betyder ikke så meget, evt. noget med lilla, pink eller noget i den stil eller en masse farver er også super flot :-) Hvad du evt. lige har :-)

   Slet