fredag den 8. juni 2012

Dagplejestart

I onsdags var det tid til, at denne dejlige dreng skulle starte indkøring i dagplejen

Han elsker bare sin gynge :O)


Man er vel lidt sej med solbriller og solhat :O)

Jeg var med ham i onsdags, og vi var der et par timer, og det gik bare super godt. Han var ret ligeglad med mig.
Han er kommet i dagpleje det sted vi ønskede, nemlig ved et ægtepar der begge er dagplejere. Han er allerede helt tryg ved dem, og de er bare så søde.
I går torsdag skulle han så være der alene et par timer. Det gik alt andet end godt. Han havde grædt hele tiden, kun afbrudt af en lille pause på ca 15 min, hvor han havde leget lidt.
I dag skulle han sove formiddagslur der, og også spise frokost med dem. Han græd inden jeg gik ud af døren. Behøver jeg sige at det var hårdt for mor her?? Dagplejemoren var så sød at skrive ca ½ time efter han blev afleveret, at efter jeg var kørt havde hun fået en pysser, og at han nu sov. Det var super dejligt at høre. Var MEGET spændt på, hvad han ville sige til at sove deroppe. Nu venter jeg bare spændt på om de ringer og siger jeg skal komme og spise med dem. Det aftalte vi at de skulle, hvis han var ked af det som i går.

Hvad er jeres erfaringer/historier om opstart i dagpleje? Hører meget gerne om det :)

4 kommentarer:

 1. Det er altid svært at skulle aflevere ens lille guldklump hos fremmede mennesker, for det er en dagpleje mor jo indtil man lærer hende eller dem at kende.
  Da emil startede i dagpleje gik alt bare over alt forventning, men vi var også helt trygge ved at aflevere ham da vi selv havde valgt stedet (privat dagpleje) og den ro vi havde smittede helt sikkert af på ham. Der var også dage hvor han var ked af det, men så kom der også en sms efter kort tid at han var i fuld gang med at lege så vi kunne bare tage det helt roligt :-)
  Jeg ved ikke hvad der kan gøre det nemmere, men syntes ihvertfald det er rigtig godt det er det sted i også gerne ville have, og så er jeg helt sikker på at han snart står og vinker farvel uden en tåre i øjnene, for ind og lege det skal han da. Så må mor vente med at knibe en lille tåre til bette mand ikke kan se det - jeg har ikke glemt hvordan det var :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du deler :)
   Det gik dog over al forventning i dag. De havde storhygget. De havde været nede og fodre ænder, og han hyggede sig bare. Han spiste også frokost med dem. Så nu er vi klar til en ny dag på mandag :)

   Slet
 2. Synes det lyder som en meget normal start. Vi har dog ingen problemer haft, da vores dagpleje er en vi kender rigtig godt i forvejen. Men han skal nok lynhurtigt vænne sig til det. Bare det, at han vil sove der er et rigtig positivt tegn vil jeg mene. :) Pøjpøj med det.

  SvarSlet