søndag den 10. juni 2012

332 theposer senere...

... og så blev denne taske færdig

Den har fået flad bund, så der skulle gerne være plads til noget i den :O) Overvejer at begive mig ud i, at sy foer i den, med nogle lommer til kørekort osv., men kan nok ikke helt gennemskue hvordan det skal gøres...
Jeg er vild med farverne, så mon ikke den forbliver privateje ;O)

14 kommentarer:

 1. Den er vildt flot. Hvordan får den så flot i de nederste hjørner??
  Når jeg laver, vil fletningerne gå fra hinanden, og jeg er nødt til at lime dem. Absolut ikke optimalt.
  Kan det være fordi mine stykker er for korte??

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) det er nok øvelse der gør det - har efterhånden flettet rigtig mange ;) men det kunne godt lyde som om, at størrelsen på dine stykker ikke er helt rigtige. Hvis nu vi siger den korte side er x cm, så skal den lange side være 2*x + 1. Fx måler poserne jeg har brugt her 5 x 11. Hvis ikke det er det der er galt, vil jeg gerne hjælpe ved at kigge på det :)

   Slet
  2. Jeg prøver lige med de mål, du har givet. Hvis det stadig driller, skal jeg nok give et praj :-)

   Slet
 2. Hold da op, det er altså imponerende hvad der kan komme ud af teposer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ikke lige det man tror når tebrevet tages ud af posen :) det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har flettet sådan en. Skal bare liiiige have drukket en masse te, lageret af poser er nemlig brugt til denne :)

   Slet
 3. Hvor er den blevet fin:-)

  SvarSlet
 4. Den er rigtig fin. Det med foer tror jeg godt, du kan finde ud af. Det skal bare syes på lynlåsen, inden du syr lynlåsen i tasken. Jeg syede foer i min taske nr. 2, og det gik fint :) Tag et stykke stof, som du klipper til i den størrelse, du vil have (lidt større selvfølgelig, så der er plads til sømrum). Tag fx nogle mindre stykker stof og sy på, så du får lommer til kort. Når du har syet lommerne på, syr du det store stykke sammen til en slags pose, og så syr du den fast på lynlåsen. Så sætter du den ned i tasken og syr lynlåsen fast. Giver det mening? Ellers er der en vejledning her: http://genbrugblirguld.blogspot.dk/2011/04/foret-tasker.html Men jeg kan se, at hun syr det fast på lynlåsen, når den er syet på tasken. Jeg syede det først på maskine, inden jeg syede lynlåsen på tasken. Du kan evt. kigge på mine billeder af taskerne, jeg har lavet :)

  Hvordan får du "Gustavs mor" til at stå skråt hen over et billede? Jeg ville gerne gøre sådan med mine billeder men kan kun skrive det lige :(

  Hilsen
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) jeg har nu forsøgt mig med at sy foer til den. Det er syet fast på lynlåsen, så nu skal den bare syes fast på tasken. Jeg har dog ikke lavet lommer til kort - synes ikke lige modet var til det, men kan jo nå det endnu :) Tak for linket til vejledningen, utroligt jeg ikke har set Helene har lavet den :)

   Jeg bruger et program der hedder PhotoScape, og deri kan jeg "rykke" i teksten så den kommer til at stå skrå :) Håber det var hjælp nok, ellers siger du bare til.

   Slet
  2. Glæder mig til at se billede af tasken med foer i :O)

   Ok, jeg har for en uges tid siden forsøgt at installere PhotoScape på min computer, fordi jeg læste et andet sted, at nogen brugte det, men jeg kan ikke finde ud af at bruge det. Derfor har jeg bare skrevet på mine billeder i "Paint", men så kan jeg ikke få det på skrå.

   Slet
  3. Tjek lige det her link: http://mammamiasverden.blogspot.dk/2011/07/hjlp-jeg-er-ny-blogger.html
   Det har hjulpet mig rigtig meget, og det er også der jeg har lært at bruge photoscape :O)

   Slet
  4. Det var faktisk der, jeg læste om det og forsøgte at downloade det. Jeg ved ikke lige, hvad det var, jeg endte med at downloade, men det var åbenbart ikke PhotoScape!!! Det lykkedes mig i går at få det på min computer, og det er da et totalt genialt program. Måske jeg skulle lave et lille indlæg om det på min blog?

   Slet
  5. Super at det lykkedes :) Det er nemlig et genialt program - rigtig nemt at bruge :O)

   Slet