tirsdag den 7. august 2012

Gustav 1 år

Ferien gik også med at fejre vores lille dejlige guldklumps 1 års fødselsdag. Det er slet ikke til at forstå at det er 1 år siden han kom til verden. Han blev fejret med manér, og skulle selvfølgelig også have en fødselsdagskage
Jeg lavede selv fondanten, og har egentlig gjort det de sidste gange, men nu er det altså sidste gang at jeg har gjort det. Det har givet mig så mange problemer hver gang, så jeg står og irriterer mig rigtig rigtig meget, fordig jeg ikke kan få det til at se ordentlig ud. Så nu bliver det altså købt fremover. Det har jeg godt nok sagt før, men nu mener jeg det :O)
Jeg lavede 2 eksemplarer af denne kage. En til hver dag der kom gæster. Den ene af kagerne fik lys i, men den har jeg kun et billede af på mobilen, så det ligger jeg lige ind den vej :)

Gustav skulle da også have sin egen lagkage (det er en tradition i familien når man bliver 1 år), så det blev den her. Bundene blev skåret ud efter en underkop, så den ikke blev så stor. Han syntes det var en fest, og var i starten egentlig mest interesseret i jordbærrene :)


Om formiddagen da han havde fødselsdag, var vi en tur oppe i dagplejen med lidt frisk frugt. Jeg ville lave det lidt spændende, og kom i tanke om, at jeg engang havde set at der var en her i blogland der havde lavet et frugt "uhyre". Så jeg gik i gang med at udhule vandmelonen.
Synes "den" blev rigtig fin, og børnene var også vilde med den, og fik spist en masse frugt :)


4 kommentarer:

 1. Nå, jeg tænkte lige: "Hvor er hun god til at lave fine kager!" Men det har åbenbart også været et stort arbejde. Men flot ser det nu ud!

  Det er en rigtig god idé at servere frugt på sådan en festlig måde!

  Tillykke med Gustav! Det er jo en stor dag, den første fødselsdag. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :)Det var en rigtig stor dag :) Ja det hjemmelavede fondant vil bare ikke arbejde sammen med mig, så det blev til et kæmpe arbejde.

   Slet
 2. Hvor er du bare god! Det ser da vildt godt ud.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet