tirsdag den 17. juli 2012

Endnu en ugle

Og denne gang en stor en af slagsen :O)
Det er desværre ikke mig der har hæklet den, men igen min mor der har været i gang. Jeg er i fuld gang med at hækle en selv, men er altså bare ikke så hurtig til det endnu :) Hr.ugle har fået en rasledims i maven, og Gustav er bare helt vild med ham. Han er blevet en rigtig kramme ugle :O) Hr. ugle er den største af uglerne i den opskrift jeg viste jer fra hjertegarn.

6 kommentarer:

 1. Den er godt nok sød :-)

  Jeg kan ikke selv hækle, har dog lavet en vest af små firkanter for MAAAAANGE år siden, men jeg kan ikke helt huske, hvordan man gør. Jeg drømmer om at lære det og at kunne hækle sådan en elefant og hund (Fantus og Frede), som du tidligere har vist i et indlæg - hvis altså jeg kan finde en opskrift på dem.

  Hilsen
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er slet ikke til at stå for :) Jeg har for kort tid siden lært at hækle, og det er egentlig slet ikke så svært, så det kan du sagtens lære igen :)
   Opskriften på fantus har jeg købt i Stof & Stil. Jeg ved faktisk ikke om der er et mønster på frede, eller om min mor har hæklet ham i fri hånd. Men det skal jeg da lige undersøge :)

   Slet
 2. Eiii hvor er den sej!!! Min garnbutik har kun den lille og mente bestemt ikke der fandtes en opskrift på den store... Hmmm

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep - total sej :O) Det lyder da mærkeligt...

   Slet
 3. De er bare vildt søde, de ugler!!
  Jeg kan nu godt forstå, at du ikke er så hurtig. Det ser ud til at være kompliceret arbejde. :)

  SvarSlet
 4. Ja det er det også for en nybegynder som mig :O) men er sikker på den nok skal blive færdig en dag :)

  SvarSlet