lørdag den 14. april 2012

Endnu en kurv

Jeg er igen gået i gang med et nyt projekt selvom jeg har en del halvfærdige der ligger... Åbenbart en svaghed jeg har :O) Men denne gang er det en kurv mere jeg er startet på. Indtil videre ser den sådan ud.
Den bliver noget mindre end den anden kurv jeg har lavet, men så tager det jo heller ikke så lang tid :O) Mangler bare lige siderne på den, men løb tør for foldede led, så jeg har fundet en ny portion kaffeposer

De skal "bare" lige skæres i en masse stykker, og så foldes og flettes :O)

Rigtig god lørdag aften...

8 kommentarer:

 1. Er altså ret imponeret over det der fletteri. Har en gang forsøgt mig med en lille pung, men syntes det der med at sy den sammen blev noget makværk, så jeg nøjes med at beundre hos andre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil meget gerne give dig et lille "kursus", det er slet ikke så svært når man lige finder "fidusen" :) Men sådan er det vel med alt :O)

   Slet
 2. Det kunne være alletiders, for har ihvertfald ikke fundet fidusen endnu :-) Men må indrømme at jeg også kun prøvede en gang, så opgav måske lidt hurtigt :-)

  SvarSlet
 3. Det kan vi sagtens finde ud af :) Skal du med til blogtræf i Aalborg den 12.maj?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det skal jeg desværre ikke, da jeg får huset fuld af en masse dejlige tøser til brunch. Men ville rigtig gerne have været med. Skal du med?

   Slet
  2. Det lyder også rigtig hyggeligt :) jeg vil rigtig gerne med, skal bare være sikker på at kæresten ikke har vagten på jobbet så han kan være hjemme ved Gustav

   Slet
  3. Ellers havde det Jo været en glimrende lejlighed til at give dig et lille kursus, men det må blive en anden gang :)

   Slet
  4. Er også sikker på det bliver hyggeligt :-)
   Det kunne have været helt perfekt at få et lille kursus, men måske vi kan finde ud af noget en anden gang :-)

   Slet