lørdag den 31. marts 2012

Påskepynt og stjernepude

Jeg er så heldig, at jeg har fået dette gamle og meget flotte påskepynt af et familiemedlem
Er det ikke flot? Hun havde ikke brug for det mere, og så syntes hun at jeg skulle have det :) Havde egentlig planer om, at vente med at hænge det op til næste år, hvor det vil være lidt sjovere for Gustav, men jeg tror sørme jeg går ud og klipper en gren af en busk i morgen, og hænger det derpå :O)

Og så har jeg endelig fået syet denne stjernepude færdig. Det er længe siden jeg startede på den, men den har også længe liiiiige manglet det sidste pudefyld for at jeg var helt tilfreds, men det har den nu fået. Den er ret stor, men er sikker på at Gustav nok skal få noget fornøjelse af den når han bliver større :) Den er syet efter denne DIY.


Rigtig god lørdag aften :O)

3 kommentarer:

 1. Eiii hvor er den bare fed den stjernepude, det må klart være et af de kommende projekter.
  Har set den engang før på min-mave, og ville egentlig have lavet den som sækkestol til min den mindste da han var spæd, men så faldt jeg over candy wrap, også blev der pludselig meget af det ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg så den nemlig også på min-mave, og jeg ledte med lys og lygte efter et mønster/vejledning. Jeg tænkte også på at lave den lidt mindre og så som sækkestol. Men det endte med at jeg lavede en helt almindelig sækkestol i stedet for :) Ja det der taske fletning er en værre tidsrøver :O)

   Slet
 2. Den er super fin, jeg må have lavet en i traktor stof til mine drenge :)
  Ja puha det kan tage lang tid for en enkelt taske :)

  SvarSlet