fredag den 23. marts 2012

En tur i Søstrene Grene

Gustav og jeg var på en dyr tur til Hjørring i går. Vi skulle bl.a. have en større autostol til ham, og de er altså ikke helt billige... Men så er der styr på den, og han kan heldigvis bruge den de næste par år :) Vi fik også købt nogle andre ting vi mangler til ham.
Når vi så var afsted tog vi også lige en tur ind til centeret, og der ligger en Søstrene Grene, så der skulle vi da helt sikkert ind :) Gustav hyggede sig i barnevognen, mens mor her rigtig kunne putte i kurven :O) Her er hvad der kom med hjem
De havde så mange fine ting små jeg slet ikke kunne undvære :) Jeg glæder mig til at komme i gang med at være kreativ :)
Og så skal i da også lige se de her flotte gerbera som pynter på vores spisebord...
Ha' en rigtig dejlig fredag :)

3 kommentarer:

 1. Eiii kan se du har været heldig at finde design papiret, det er ALTID udsolgt nåt jeg er i søstrene grene.
  Har dog fundet et hemmeligt våben i min kærestes kusine, hun arbejder tæt ved den søstrene på Nytorv i Aalborg, så har seks pakker blandet store og små til at ligge ved hende i Vadum, de skulle meget gerne komme frem i næste uge, så kan mine sættekasser endelig få papir i sig og komme op på drengenes værelser :)
  Det er nogle lækre søstrene sager du har fået fat i :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. De havde rigtig meget af design papiret i hjørring, men det er nok også et spørgsmål om at være heldig :) De gode ting har det jo med at blive udsolgte :)
   Jeg synes også det er nogle super lækre ting jeg fik i kurven, som næsten var for lille :O)

   Slet
  2. Haha ja kender det så udemærket godt med alt for små kurve :O)

   Slet