søndag den 18. november 2012

Et lille "pip" fra mig...

Det er meget meget længe siden jeg har skrevet her på min blog,  men der har heller ikke været meget at skrive om. Har nærmest ikke fået lavet noget kreativt! Vores lille Gustav har været meget syg,  og nu går vi og venter på at han skal opereres den 10 december!  Håber der er julehygge på et sygehus. Vi skal nok være indlagt i en uge, men så håber vi også at han bliver helt frisk!
Jeg skulle jo have været med til en hobby udstilling, men det meldte jeg afbud til pga Gustav. Jeg havde nærmest heller ikke nået at få produceret andet end lidt flettede tasker og så de her suttekæder.

Billedet er uploadet fra mobilen, så det er ikke super godt. Jeg ved jo ikke lige hvad jeg skal bruge alle de her suttekæder til, så de er til salg :)

Det bliver nok også meget begrænset, hvor meget i kommer til at høre fra mig den næste tid. Men lover at jeg nok skal give lyd fra mig!  Kan jo heller ikke lade være med at være kreativ,  det går bare ikke så stærkt :)

Rigtig god søndag!

7 kommentarer:

 1. Øv det lyder ikke spor godt, håber snart Gustav er helt frisk igen. Du er savnet herinde, har været inde og kigge et par gange..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber vi også. Nu skal vi bare igennem operationen så vi kan få en hyggelig jul. Ih hvor er du sød! Dejligt at få at vide jeg har været savnet. Jeg har desværre heller ikke fået fulgt så meget med, men regner med at kunne indhente det :) Inkl. din blog!

   Slet
 2. Håber du lille dreng snart bliver rask:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber vi også :) Der er heldigvis lys forude

   Slet
 3. Øv det er jeg ked af at høre, håber han snart er frisk igen :-) Glæder mig til at læse med herinde igen når tiden er til det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi også. Dejligt du bliver "hængende" som fast læser på trods af stilheden :) Regner med at der vil komme lidt fra mig de kommende dage.Har lidt mere at vise.

   Slet
 4. Jeg vil meget gerne købe nogen, men du har da hænderne fulde med en syg dreng:( skal bruge dem snart, for frederiks sut ryger ud og på jorden hele tiden. Men er ik i tvivl om du nok skal få dem solgt, de er super fine:)
  Trine

  SvarSlet