mandag den 3. september 2012

Nyt stof...

... selvfølgelig den slags til at sy af ;O) Posten kom med en rigtig dejlig pakke den anden dag, se bare her
Noget af det skal bruges til at sy på suttekæderne jeg har hæklet, men har også planer om at lave et tæppe til Gustav. Og så har jeg en masse andre ideer :O)
Elefant stoffet har jeg ledt meget længe efter, men det har jo nærmest været umuligt at få fingrene i, men efter at de er blevet genoptrykt er det blevet meget lettere, så der måtte lige et par stykker med i pakken :)


Jeg hækler stadig suttekæder, har nemlig fået en stand på en hobbyudstilling her i byen til november, og der skal jeg jo gerne have lidt at vise frem. Så taskefletteriet er også i gang igen :) Men mere om det senere...

6 kommentarer:

 1. Er næsten ikke misundelig på dit køb:-)

  SvarSlet
 2. Lyder spændende med en stand :) Der skal noget arbejde til for det ser ud af noget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også super spændende. Det plejer at være rigtig hyggeligt :) Men ja, der skal en del arbejde til. Jeg hækler derfor en del suttesnore, og så skal der flettes lidt flere tasker end det lageret byder på :O) Regner også med at der bliver tid til at lave noget mere, det er jo først til november :)

   Slet
 3. Rigtig fint stof, er sikker på suttekæderne bliver helt vild fine. Er spændt på at høre noget mere om det marked :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber i hvert fald at de bliver fine :) Jeg skal nok lige lave et lille indlæg omkring det marked inden alt for længe :)

   Slet