lørdag den 29. december 2012

Stjerne af 12 strimler og indlæg nr.100

Ja julen er jo ovre, men synes lige jeg vil vise en stjerne flettet af 12 strimler i noget flot julepapir - den hvide var der jo ikke meget spræl i :) Jeg er selv blevet godt tilfreds med resultatet, og der skal helt sikkert flettes nogle flere af dem til næste jul.


Viser også lige et billede af processen - det er med at holde tungen lige i munden :O)

 
I dag har jeg pakket julen væk i kasser, dog med undtagelse af juletræet. Det får lov til at stå lidt endnu :)

Så lige at det her er mit indlæg nr.100. Det er vist ikke noget stort, men synes da lige jeg ville dele det med jer :O) Glæder mig til at lave mange flere indlæg!  Bloggen runder også snart sin 1 års fødselsdag, tænker om det skal fejres med en lille give away!?!

tirsdag den 25. december 2012

Glædelig jul

Her 1.juledag vil jeg lige benytte chancen til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Håber i har haft en dejlig juleaften,  og nu nyder juledagene :)


søndag den 16. december 2012

3.søndag i advent

Vi har haft en rigtig hyggelig søndag. Vi har alle tre plus vores to hunde været ude og lege i den sne der er tilbage. Der har ikke været mulighed for det før, simpelthen fordi Gustav blev opereret i mandags! Og weekenden før turde vi nærmest ikke være ude med ham,  da han var ved at blive forkølet,  og ved forundersøgelsen om fredagen fik vi at vide,  at hvis han blev mere forkølet ville de ikke operere ham!  Det ville vi ikke risikere,  så jeg var nok en ret pylret mor!

Jeg har været hjemme med ham hele ugen,  og passet og plejet ham, og han har heldigvis klaret det rigtig flot. Han fik lagt et kateter efter operationen,  og det blev fjernet i går,  så friheden uden slange og pose skulle "fejres" i dag :)

Vi har også hentet juletræ i dag. Min mor og far var med, så vi hyggede rigtigt. Da træerne var fundet og fældet, gik turen herhjem til os hvor vi fik hjemmebagte æbleskiver,  som min mor havde lavet. MUMS siger jeg bare :O)

Håber i andre også har haft en hyggelig 3.søndag i advent :)


torsdag den 13. december 2012

Flettet stjerne

Jeg så et sted at man kunne flette en julestjerne større end dem man normalt fletter af 4 strimler. Denne her skulle flettes af 12 strimler, og det skulle da prøves.
Det er med at holde tungen lige i munden for der er strimler overalt :O) Men ellers er den lige til at gå til. Her er mit første forsøg.




Vil se om ikke jeg kan finde nogle strimler i forskellige farver, så tror jeg de kunne blive super fine.

onsdag den 5. december 2012

Sne

Flottere bliver et juletræ vist ikke :O)



Det nordjyske er sne klædt i øjeblikket,  og det er bare så flot. Så er det jo en helt anden snak at det ikke er nemt at være trafikant i vejret :)
Tog billedet i morges - synes det er så fint! Det er oploadet fra telefonen, og nu kan jeg så ikke finde ud af at vende det. Mon ikke i kan ligge hovedet på skrå :)